Преуредување Игри трговија (Shop и ресторан)

Во оваа категорија, пејзаж сите видови на продавници: кинески ресторан, кафе, пекарница, pâtisserie, фризер ...

Во-игра-на-декорација-глечер

Во игра на декорација глечер

Декорација-игра-во-трговски-центар-со-двојка

Декорација игра во трговски центар со двојка

Развојот-на-играта-во-фурна

Развојот на играта во фурна

Декорација-игра-во-Азија-ресторан

Декорација игра во Азија ресторан

Игра-за-чување-и-планирање-во-домашно-милениче

Игра за чување и планирање во домашно милениче

Развојот-на-играта-во-продавница-престилка

Развојот на играта во продавница престилка

Развојот-на-играта-во-играчки-Магазин

Развојот на играта во играчки Магазин

Декорација-игра-во-салон-за-убавина-и-косата

Декорација игра во салон за убавина и косата

Поставете-на-чување-во-салон-за-убавина

Поставете на чување во салон за убавина

Развојот-на-играта-во-миленичиња

Развојот на играта во миленичиња

Декорирање-на-домашно-милениче

Декорирање на домашно милениче

Развојот-на-играта-во-облека-продавница

Развојот на играта во облека продавница

Развојот-на-играта-во-едно-кафуле-Роуз

Развојот на играта во едно кафуле Роуз

Красат-фризерски-салон

Красат фризерски салон

Развојот-на-играта-во-пицерија

Развојот на играта во пицерија

Развојот-на-играта-во-салон-за-убавина

Развојот на играта во салон за убавина

Игра-за-развој-на-кафе

Игра за развој на кафе

Развојот-на-играта-во-пес-кафе

Развојот на играта во пес кафе

Внатрешни-работи-кабинетите

Внатрешни работи кабинетите

Декорација-игра-во-ресторан-за-Кинеската-Нова-Година

Декорација игра во ресторан за Кинеската Нова Година

Поставете-на-чување-во-играчка-продавница

Поставете на чување во играчка продавница

Развојот-на-играта-во-тесто

Развојот на играта во тесто

Пејзаж-на-кино

Пејзаж на кино

Декорација-игра-во-играчка-продавница

Декорација игра во играчка продавница