Инсталација на отворено игри

DecoConnection нуди избор на отворено игри развој. Без разлика дали за на свадба или роденден, да бидат подготвени да се соочат со сите видови на предизвици.

Декорација-игра-за-понуда-за-брак

Декорација игра за понуда за брак

Игра-тематските-Илјада-и-една-ноќ

Игра-тематските Илјада и една ноќ

Игра-магично-амбиент

Игра магично амбиент

Играј-Виртуелна-декорација-со-овошје-и-колачи

Играј Виртуелна декорација со овошје и колачи

Декорација-игра-со-пират-и-девојче

Декорација игра со пират и девојче

Декорација-игра-во-Савана

Декорација игра во Савана

Игра-за-развој-на-сценографијата-со-Снежана-и-седумте-џуџиња

Игра за развој на сценографијата со Снежана и седумте џуџиња

Декорација-игра-на-плажа

Декорација игра на плажа

Украсете-селото-Божиќ

Украсете селото Божиќ

Игра-за-развој-на-карневалот

Игра за развој на карневалот

Свадба-Декорација-игра

Свадба Декорација игра

Игра-за-развој-во-еден-забавен-саем

Игра за развој во еден забавен саем

Декорирани-во-играта-парк

Декорирани во играта парк

Волшебниот-шумски-пејзаж

Волшебниот шумски пејзаж

Игра-во-градина-декорација

Игра во градина декорација.

Декорација-игра-за-Божиќ

Декорација игра за Божиќ

Декорација-игра-со-ЕВН-и-Марика

Декорација игра со ЕВН и Марика

Декорација-игра-за-кампување

Декорација игра за кампување

Декорација-игра-со-Алиса-во-земјата-на-чудата

Декорација игра со Алиса во земјата на чудата

Декорација-игра-во-дворот-самовила

Декорација игра во дворот самовила

Излет-во-pres

Излет во Pres

Декорација-игра-во-фантастичен-свет

Декорација игра во фантастичен свет

Декорирани-во-играта-парк-со-неколку

Декорирани во играта парк со неколку

Декорација-игра-во-природата

Декорација игра во природата

Намести-за-складирање-и-декорација-во-зоолошка-градина

Намести за складирање и декорација во зоолошка градина

Декорација-игра-на-планина-со-двојка

Декорација игра на планина со двојка

Развојот-на-играта-во-зоолошка-градина

Развојот на играта во зоолошка градина

Играј-за-чување-на-пикник

Играј за чување на пикник

Декорација-во-игра-фарма

Декорација во игра фарма

Постави-во-една-фарма

Постави во една фарма

Декорација-игра-бајка

Декорација игра бајка