Set e ruajtjes dhe dekorimet në një kopsht zoologjik

Shtëpi > Jashtë > Set e ruajtjes dhe dekorimet në një kopsht zoologjik
Set-e-ruajtjes-dhe-dekorimet-ne-nje-kopsht-zoologjik

Gama dhe dekoroj kopshtin zoologjik para vizitorë të arrijnë.

Votimi 42
Për 27
Këqijat 15
Shënim 0.6428571428571429
9